ЗА НАС
София
София Вижън Лукс ООД е строително-инвестиционна компания която инвестира и изгражда функционални жилищни сгради, гаражи, паркоместа и магазини. Залагаме на най-добрите специалисти за проектирането на практични жилища с правилни форми и оптимално разпределение, което да гарантира уюта и комфорта на живущите. Влагаме висококачествени материали, за да осигурим ниски разходи за консумативи в хода на експлоатация, а пазарната стойност на завършените обекти се вдига с времето. За реализацията на ниските енергийни разходи поставяме 6 камерна PVC дограма REHAU Synego с 42мм троен стъклопакет и механизми Maco с възможност за горно отворено положение.
Предаваме сградите на бъдещите ползватели с напълно завършени луксозни общи части със скрито осветление за по-мека и ненатрапчива светлина и гранитни плочи, асансьор с товароносимост 630 кг и възможност за вкарване на детска количка, напълно изградени видеодомофанна и звънчева инсталации, функционална и достъпна паркова среда съгласно одобрени архитектурни проекти, сградна газова инсталация. Жилищата предаваме на машинни гипсова мазила и циментопясъчна замазка, с поставени стойки за климатици и тръбен път във всяко жилищно помещение, поставени видеодомофони, звънци, входна врата и напълно завършени балкони.
Ние от София Вижън Лукс знаем, че всяка покупка на имот започва с мечтата за нов дом, за по-голям дом, за инвестиция в бъдещето, за самостоятелност и затова започваме всеки наш проект с идеята, че можем да сбъднем различна мечта. Предлагаме на нашите клиенти двустайни и тристайни апартаменти, гаражи, паркоместа и мазета. Ние ще бъдем до вас от избора на най-подходящо жилище до покупката. Нашите партньори предлагат безплатни кредитни консултации и ще ви помогнат на намерите най-изгодният за вас кредит сред многообразието от оферти на пазара.

 Тел.+359 890 100 205

гр. София, жк Малинова долина
ул. Георги Русев №18

РАБОТНО ВРЕМЕ

ПОНЕДЕЛНИК: 08:00 – 17:00

ВТОРНИК: 08:00 – 17:00

СРЯДА: 08:00 – 17:00

ЧЕТВЪРТЪК: 08:00 – 17:00

ПЕТЪК: 08:00 – 17:00

Набери

Add Your Heading Text Here

[Section_a]

[floors_a]